Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)

Termékeink / Áramfejlesztő / PRAMAC

Cégünk az PRAMAC áramfejlesztő / aggregátor készülékeinek kereskedője, a gépek értékesítésén túl ellátja az agregát berendezések telepítését, üzembe helyezését és szervízelését is.

Az áramfejlesztő vezérlőegysége fel van készítve minden esetre! Ne kockáztasson pénzt, időt, energiát, menjen biztosra, előzze meg az áramszünet kellemetlen hatásait! Ön is zárja ki az áramszünet okozta veszélyeket!

A PRAMAC Csoport fejlett szervezeti felépítettséggel rendelkező, stabil, nemzetközi vállalat. A tevékenysége a gyártástól a kereskedelemig a teljes folyamatra kiterjed. A fennállása óta eltelt idő alatt, a folyamatos fejlődés révén, erős pozíciót alakított ki a tartalék áramfejlesztő / aggregátor / genset, anyagmozgató gépek és a napelemek gyártásának gyorsan fejlődő piacain. A PRAMAC áramfejlesztő - 1-től 3360kVA teljesítményű termékkel - több mint 1.300.000kVA teljesítményt visznek piacra évente, megoldást kínálva minden követelményre: ahol nem elérhető a hálózati áramszolgáltatás, illetve állandó, kihagyások nélküli áramellátásra van szükség. Egyidejűleg a PRAMAC egyéb minőségi termékeket is kínál vásárlóinak, ilyenek a magasnyomású tisztítóberendezések, hegesztő áramfejlesztők, PTO generátorok, motoros szivattyúk és világítóelemek, melyek magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. A PRAMAC a forrásait, energiáit és tapasztalatait a legmagasabb elvárású piacok igényeinek a kielégítésére fordítja. Az elv: a legjobb ár-érték arányú terméket ajánlani, olyan termékhez, amely mögött a pótalkatrészek beszállítóival erős, stratégiai kapcsolattal rendelkező, a vevő számára biztonságot nyújtó szállító áll.

Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)